Voor u

Je gunt als ouder je kind het grootste geluk van de wereld.

Het ene moment loopt de opvoeding vanzelf, het andere moment  kan het een worsteling zijn en kom je er even niet uit.

In het leven van een kind kunnen dingen gebeuren die impact hebben op de ontwikkeling en die ouders voor een flinke uitdaging stellen.  Iedere ouder loopt tegen vragen aan, heeft periodes van twijfels of komt ontwikkelingsvraagstukken tegen.  Soms lukt het niet de oplossingen te vinden en je kind te bereiken of aansluiting te vinden… Dan kun je wel wat hulp gebruiken.

Ik werk met kinderen die het lastig vinden om te luisteren, die faalangstig zijn, te druk zijn, niet goed tot leren komen, driftbuien hebben, onvoldoende tot bloei komen met  hoogbegaafdheid of -gevoeligheid, last hebben van sombere gedachtes of op andere manieren belemmerd worden in hun ontwikkeling.

Als Integratief Kindercoach/-counselor zie ik snel waar ik verschil kan maken. Je kunt kiezen voor een ouderconsult of een traject met het kind (waarin ik de ouders betrek).

Concreet bespreken we bij de eerste sessie een vragenlijst om snel tot de kern van het probleem en jullie wensen voor je kind te komen. Vaak kan ik dan al opvoedtips geven die passen bij jullie vragen en waarmee je verder kunt.

Vervolgens werk ik met jullie kind in een coach- of counseling aanbod. Na vijf sessies, of eerder als er niet meer nodig is, hebben we opnieuw een oudergesprek waarin we de voortgang bespreken. Ik geef dan ook mijn bevindingen en geef jullie handvatten voor de begeleiding van jullie kind om de verbeteringen ook thuis te bestendigen. Een traject duurt maximaal 15 sessies.

Als je je afvraagt of dit aanbod past bij jullie vraag neem dan gerust contact op om het te bespreken.